Hoe beginnen met de golfsport?

Heeft U na al onze tips en uitleg zin gekregen? Dit is dan uw volgende stap : eerst en vooral, breng eens een bezoek aan uw dichtsbijzijnde Golfclub, en ontdek de warme sfeer van het “clubhouse”, ook weleens de 19de hole genoemd..

En als U er dan toch bent, laat U eens rondleiden op het domein en bekijk samen de formule voor beginners: een startpakket is héél voordelig.

Deze startpakketten voor beginners zijn de efficiëntste manier om te beginnen met golf, het is zelfs niet nodig om meteen lid te worden van een club.

Eénmaal geproefd zal U snel de smaak te pakken hebben, en niet meer zonder deze mooie sport kunnen…

Wat houdt een startpakket precies in?

Een pakket omvat de toegang tot de club voor een periode van 6 maand of meer, een aantal privélessen (min.10-tal) door een ervaren golfprofessional, toegang tot de driving range, groepslessen, gebruik van golfclubs, practiceballen, …enz, tot en met het behalen van een Golfvaardigheids Bewijs (GVB) die bestaat uit een theoretisch & etiquette-examen en een praktijk-examen. Na het bekomen van uw GVB of vroeger -mits akkoord van onze Pro Pierre Crepin- kan U gratis spelen op het parcours tot het einde van uw starterspakket.

U zal snel deze mooie sport ontdekken en begrijpen wat die theorie & etiquette precies inhouden, namelijk een spel spelen met respect voor terrein en medespelers. Zo kan de golfsport overal ter wereld op dezelfde manier en met eerbied voor zijn tradities en gebruiken beoefend worden.

Een gratis initiatieles?

Een manier om snel kennis te maken met deze sport is de opendeurdagen te bezoeken of nog éénvoudiger: gewoon een afspraak te maken met onze gofpro Pierre Crepin. Hij zal U graag verder helpen. Kom alleen of in groep, aan U de keuze!