Waarom beginnen met golf?

Golf is een sport voor uw héle leven!
Je kan met golf beginnen van héél jong (5-6 jaar) en je kan het beoefenen tot een gerespecteerde leeftijd (80-90 jaar en méér) . Er zijn parcours over de hele wereld, en je kan spelen in alle weersomstandigheden. Het is écht een sport voor iedereen, ongeacht uw gestalte, fysieke conditie en talent. Het kan zelfs uw beroep worden om zo in de voetsporen te treden van Tiger Woods…of je kan natuurlijk ook simpelweg spelen voor uw plezier.
Golf is een gezellige en familiale sport 
Golf is één van de zeldzame sporten die toelaten om het uit te oefenen in gezinsverband, met familie, vrienden zonder zich te bekommeren over het verschil in leeftijd of niveau, en dat in een aangename sfeer. Niets mooier om grootouders samen te zien spelen met enkele van hun kinderen en kleinkinderen… Welke ander sport kan U dit bieden?
Golf is een sport die vooral positieve waarden promoot
Eerst en vooral is het een sport die uitgeoefend wordt zonder scheidsrechter. U noteert de score van uw medespeler, en U moet hem dan ook verwittigen als er een fout begaan werd. U speelt eigenlijk tegen uzelf, medespelers kunnen geen invloed uitoefenen op uw resultaten. De enige tegenstander is het parcours zelf! Dit alles in een rustgevende sfeer van respect voor de ander en de natuur.

De golfsport zal U héél snel veel plezier verschaffen…
Na uw eerste meesterlijke slagen (gelukte approach, lange putt,…) zal snel duidelijk worden dat U nooit meer van deze sport af geraakt… het wordt een ware verslaving..

Golf is een sport die bevorderend is voor gezondheid en welzijn en het brengt je dicht bij de natuur.
Een parcours van 18 holes betekend al snel een wandeling van 7 tot 10 km midden in de natuur. Het is een eerder rustige buitensport zonder fysieke extremen. Ieder parcours is anders en is telkens weer een nieuwe uitdaging! Het brengt je op soms buitengewone plaatsen in de wereld, een prachtige wereld in verandering door de seizoenen heen…

Daarom heeft deze sport reeds meer dan 65 miljoen mensen overtuigd over heel de wereld… Wist U dat de Golfsport eigenlijk de meest beoefende sport ter wereld is?

DUS? Waarom niet voor U?